Over Philippe de Milliano

Philippe de Milliano - mediatiorMijn naam is Philippe de Milliano. Als familierechtadvocaat ben ik gespecialiseerd in het personen- en familierecht, met als belangrijk onderdeel de mediation, met als doel duidelijke afspraken te maken waar beide partijen mee kunnen leven. Juridisch onderbouwd en toekomstbestendig. Opgeschreven in normale mensentaal, zodat er geen misverstanden kunnen bestaan over de onderlinge afspraken.

Lid van de vFAS

Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Daarmee zijn jullie verzekerd van een expert die de wet kent, op de hoogte is van de meest recente uitspraken én kennis heeft van bewezen mediation(technieken) om jullie situatie zo goed mogelijk op te lossen. De vFAS is de enige Nederlandse specialisatievereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het (internationale) personen- en familierecht, het erfrecht en mediation.
Website vFas

Werkwijze en Diensten

Lees op deze pagina meer over de werkwijze van Philippe de Milliano van De Milliano Mediation. De dienstverlening van De Milliano Mediation reikt van alle zaken rondom een Echtscheidingsconvenant, het opstellen van een Ouderschapsplan, het verrichten van Alimentatieberekeningen tot het plaatshebben van een Kindgesprek.
Lees op de dienstenpagina inhoudelijk meer over deze zaken .